Op zoek naar een bedrijfsuitje?

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Dan hebben wij de perfecte activiteit voor jou! Boek nu onze speciaalbiertocht in Uden of Den Bosch en ontdek de mooiste plekjes van de stad terwijl je geniet van heerlijke speciaalbiertjes. Onze innovatieve app leidt je langs verschillende waypoints, waar je vragen en opdrachten kunt voltooien om nog meer speciaalbiertjes te verdienen. Het beste van alles? Je hebt geen gidsen nodig, dus je kunt op je eigen tempo de stad verkennen!

Ontdek de stad op een unieke manier

Onze speciaalbiertocht is een unieke manier om de stad Uden of Den Bosch te verkennen. In plaats van alleen maar langs de standaard toeristische attracties te lopen, brengen wij je naar de beste caf├ęs waar je kunt genieten van de lekkerste speciaalbieren. Tijdens de tocht kom je langs de mooiste plekjes van de stad en leer je meer over de geschiedenis en cultuur.

Verdien speciaalbiertjes met onze app

Onze innovatieve app maakt de speciaalbiertocht nog leuker en interactiever. Bij elk waypoint krijg je een vraag of opdracht die je moet voltooien. Als je deze succesvol afrondt, verdien je speciaalbiertjes die bij de prijs zijn inbegrepen. Zo word je beloond voor het ontdekken van de stad en het beantwoorden van de vragen. Het is een leuke uitdaging voor zowel beginners als ervaren speciaalbierliefhebbers!

Flexibiliteit en vrijheid

Onze speciaalbiertocht biedt flexibiliteit en vrijheid. Je kunt zelf bepalen wanneer je de tocht wilt doen en op welk tempo je de stad wilt verkennen. Er zijn geen vaste tijden of groepen, dus je kunt de tocht helemaal aanpassen aan de wensen van jouw bedrijf. Dit maakt het de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje.

Boek nu en geniet van de beste speciaalbieren

Wacht niet langer en Boek nu onze speciaalbiertocht in Uden of Den Bosch. Ontdek de stad op een unieke manier, verdien speciaalbiertjes met onze app en geniet van de beste speciaalbieren die de stad te bieden heeft. Het is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje waarbij je samen met je collega’s kunt ontspannen en genieten van heerlijke speciaalbieren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een boeking te maken. Wij kijken ernaar uit om jou en je collega’s een onvergetelijke dag te bezorgen!

Scroll to Top